Onze diensten

Recente projecten

De projecten die we de afgelopen periode voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd zijn zeer divers en zeer uiteenlopend. Om u een impressie te geven hebben we een selectie gemaakt van een aantal recente projecten.


Inkoop en aanbesteden

Wij verzorgen een breed pakket aan ondersteuning en advies in de gehele keten van inkoop. Van inkoop professionalisering tot het begeleiden van inkoop- en (Europese) aanbestedingstrajecten en het verzorgen van leveranciers- en contractmanagement.


Een bedrijfsvoering vol impact

Wilt u als organisatie meer impact realiseren en bijdragen aan maatschappelijke doelen? Wilt u uw bedrijfsvoering combineren met thema’s als duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en social return? Alleen weet u niet waar te beginnen?

Hiervoor hebben we de Social Impact Barometer ontwikkeld. Dit is een dashboard waarmee we organisaties helpen om ambities te vertalen naar een concreet plan van aanpak. Met deze tool helpen wij u graag om met uw bedrijfsvoering zowel financieel als maatschappelijk winst te realiseren.


Kwaliteit- en impactmetingen

Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen is een belangrijk hulpmiddel om uw schoonmaakdienstverlening te professionaliseren en schoonmaakprestaties te sturen. Wij verzorgen diverse metingen die uitgevoerd worden door onze zeer ervaren en deskundige kwaliteitsinspecteurs.